©  by TK Lounge

TK Lounge

Look youre best - today!

Nedre Storgate 13
3015 Drammen

TLF: 93 28 46 46
booking@tklounge.no

Vår historie
 
​TK Lounge er en beauty lounge, bestående av flere samarbeidspartnere, som hele tiden jobber for at du skal føle deg vel. Enten om du har spesifikke ønsker om behandling eller ønsker råd og veiledning fra erfarne makeupartister, vippeteknikere, hudpleiere og terapauter, vil vi hjelpe deg å få tilfredstilt dine behov.
Vi fokuserer og henvender oss til deg som kunde for å gi deg kvaliteten du fortjener, slik du ønsker det :)

Vi og vårt team tilbyr flere ulike behandlinger og metoder, gir deg tips og triks for å lette din hverdag. 

Vi ønsker at du skal få følelsen av en ny og bedre hverdag, uansett hvordan hverdagen din er og ser ut, kan vi love deg at vi tar hånd om din utfordring.

Ta kontakt med oss for mer informasjon eller ta en titt på vår facebook-side for flere bilder og hyppige oppdateringer.

Do it today - look you´re best!

Vår ekspertise

Pevonia Botanica
Vi har et tett og godt samarbeid med Pevonia, som er vår ledende hudpleieleverandør. Vi bruker Pevonia på alle våre hudpleiebehandlinger og driver også utsalg av produkter for hjemmebehandling. Ta gjerne en hudanalyse for riktig behandling av huden hjemme og/eller hos oss.

 

Medicalia Skincare
Medicalia er Pevonias søsterselskapet. Det er en serie utviklet for klinisk hudpleie og kan tilby den mest effektive og avanserte vitenskapelige teknologien som pr i dag er tilgjengelig. Medicalia-produkter har en eksklusiv produksjonsprosess og leverer forskjellige utførende formler med eksepsjonelle synlige resultater.

Botox & Restylane
-alle type injeksjonsbehandlinger
Vi har et godt samarbeid med Marit Iren Haugen som står for alle våre injeksjonsbehandlinger. Marit har nå egne lokaler og godt samarbeid med lege på behandlingstedet M Klinikken. Lokalene ligger sentralt, men litt mer skjermet til, hvor hun også tilbyr gratis parkering.

Fred Hamelten
Mange jenter ødelegger og overnapper brynene sine. Med Fred Hameltens teknikker som utføres av ekspertiser hos oss, skaper vi magi og gir deg brynene tilbake!

Melly Moon
Naturlig eksfoliering!
Vi bruker Melly Moon fantastiske silkekokonger til behandling av hud for å oppnå et fantastisk naturlig og silkemykt resultat av eksfoliert hud.Hair Talk
Hairtalk er den mest skånsomme og tidsrasjonelle metoden for å få mer hår. Hairtalk består av det ypperste innen hårkvalitet og er spesielt utviklet for å ivareta ditt eget hår mens det sitter i. Det patenterte festesystemet gjør at Hairtalk er skånsomt, samtidig som det ikke synes utover inntrykket av et sunt, friskt og fyldig hår. Hairtalk kan settes i de tynneste hår uten at det tar skade av det. Dessuten holder Hairtalk extensions omsetting etter omsetting. Vår kunnskap og våre metoder rundt hår er bygget på en lang og bred erfaring. Velkommen til en verden av uendelige muligheter med Hairtalk.
 

Om TK Lounge

 
Velkommen til TK Lounge - I vår beauty lounge får vi det beste frem hos nettopp deg!

Do it today - look your best!